Montse León - Presentación Cal Gat

Montse León – Cal Gat

Qui soc?

Em dic Montse León i tinc 42 anys. Després de 20 anys treballant per compte d’altres he decidit que ara em toca a mi, que vull ser la propietària del meu temps i de la meva vida laboral. I he decidit embarcar-me en el projecte de muntar un negoci propi. He triat incloure un blog a la web per poder compartir-lo amb qui vulgui saber les aventures d’aquest projecte.

Ja no és només una idea

La majoria de nosaltres somiem en algun moment de la nostra vida amb deixar el nostre treball i dedicar-nos al que ens agrada. Pocs són els que realment s’atreveixen si més no a intentar-ho. I després queda el petit percentatge que no només ho intenta, sinó que a més ho aconsegueix. I això és el que em vaig proposar fer.

Portava 10 anys en el meu treball com a responsable de vendes de la zona germanoparlant d’una empresa anglesa. És un treball molt interessant que em permetia viatjar, conèixer persones interessants, veure llocs meravellosos i, sobretot, viure bé. Però com qualsevol altra feina, tenia els seus més i els seus menys: terminis asfixiants, hores interminables de vols, discussions, reunions, enfrontaments amb clients i fins i tot amb companys, pressió per aconseguir els objectius …
Fa uns 4 anys vaig aconseguir sortir d’una depressió i des de llavors intento fer que la meva qualitat de vida millori. He canviat hàbits de tot tipus, des de l’alimentació fins a la meva manera de enfrontar-me a segons quines situacions, passant per les meves relacions amb els altres. Però si alguna cosa no havia canviat era el meu treball. I m’he adonat que no només ocupava la gran majoria del meu temps útil, sinó que a més ocupava una gran part de les meves preocupacions i malestars generals.

Per això vaig decidir que la idea d ‘ “algun dia tindré un treball que m’agradi i que em faci sentir realitzada” anava a deixar de ser una idea. Portava molts mesos, més d’un any, buscant en el meu cap què m’agrada fer, què es em dona bé i què podria fer per convertir això en una professió. I així va venir al meu la idea d’un allotjament rural.

D’una manera gairebé involuntària i sense planejar-molt les meves últimes vacances ens vam anar de ruta pel Nord d’Espanya: Logronyo, Vilafranca del Bierzo, Rosende (Orense), Allariz, A Guarda, Monfero … Ens vam allotjar en llocs amb encant i vaig poder parlar amb els amos d’aquests meravellosos allotjaments de la meva idea i hi va haver una cosa que tots van coincidir a aconsellar-me:

“Fes-ho Montse, és un treball laboriós però molt gratificant i si no ho fas ara, acabaràs penedint-te”.

I és per això que ara soc la gerent (què gros sona el terme) d’aquest meravellós lloc anomenat Cal Gat.

Sol·licitud de reserva